Unitas Fotos – Fotografie Desnoeck legt elke mooie gebeurtenis vast

Het mooiste moment

Grappige en mooie situaties legt u zelf vast op foto. Maar voor onvergetelijke gebeurtenissen schakelt u een professional in. Zo herbeleeft u jaren later weer dat unieke moment. Zoals een huwelijk, geboorte, familiebijeenkomst of evenement.

Unitas Fotos brengt uw organisatie, creatie of feest professioneel in beeld. Maar u vindt ons ook in heel wat scholen terug. Want al jaren trekken we rond voor de tofste klasfoto's en individuele kiekjes. En de nabestellingen? Ontdek alle mogelijkheden op schoolfotografie.be!

Model voor een dag

We werken niet alleen op locatie, maar ook in onze studio. Geef de grootouders een portret van hun kleine oogappels. Zet uw bedrijfsteam voor de lens voor het jaarverslag. Of vereeuwig uw modecreaties voor een magazine of website.

In onze studio combineren we buiten- en kunstlicht, en is er ruimte voor make-up en kledingwissels. De kracht van Unitas Fotos? Het nieuwste studiomateriaal. En tonnen ervaring om net dat ene sublieme beeld te vangen.

Van miniprint tot display

Na de reportage volgt de afwerking. Unitas Fotos giet alles in een verzorgde en moderne lay-out. We drukken en leveren uw brochure, geboortekaartje of catalogus. Maar we verzamelen uw opnames ook in een prachtig album. Lamineren, inkaderen en archiveren? Of uw foto printen op een canvas, poster of display? We hebben alle afwerkingsapparatuur in eigen huis. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Surf naar www.unitasfotos.com en maak een afspraak.

Desnoeck Unitas

Desnoeck Unitas

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review
Fotolabo

Fotolabo

Afwerking

Afwerking